Славия нанесе нова загуба на Черно море

14:58, 26 фев 17 / Спорт 25 545 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Отборът на Славия записа победа с 2:1 при домакинството си на Черно море в среща от 21-ия кръг на Първа лига, предаде репортер на БГНЕС. Столичани изиграха солиден мач на „Васил Левски” и съвсем заслужено се поздравиха с успеха.

Срещата започна отлично за „белите”, които откриха резултата още в 3-ата минута. Сердер Сердеров се възполза от грешка в защитата на гостите, майсторски преодоля Войтех Щром, и останал на празна врата вкара за 1:0. Само няколко минути по-късно „моряците” можеха да изравнят, но Бакари пропусна.

След почивката двата тима продължиха здравата битка на националния стадион. В 61-ата минута Черно море отново бе близо до изравняване, но ударът на Мартин Костадинов бе избит малко пред голлинията от Омар Абуд.

В 73-ата минута домакините удвоиха аванса си чрез Иван Минчев, който с красив прехвърлящ удар от границата на наказателно поле остави безпомощен Щром за 2:0.

До края на срещата играчите на Георги Иванов успяха да стигнат до почетно попадение. То падна в добавеното време и бе дело на Бакари, който се разписа в 93-ата минута.

С успеха се изкачи до деветата позиция в класирането с 24 точки, докато след двете поредни загуби от началото на пролетния дял „моряците” вече са пети с 32.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама