Променят движението на градския транспорт в различни части на София

18:05, 01 мар 17 25 507 Шрифт:
Автор:

Организацията на движение на градския транспорт в София ще бъде променена на 4-ти март във връзка с предстоящото футболно дерби, което ще се състои на националния стадион „Васил Левски“.От Столична община въвеждат следните промени в движението:

Забраняват се престоят и паркирането от 8.00 часа на 4-ти март до отпадане на необходимостта при сектор Г и сектор Б на националния стадион „Васил Левски“.

Забраняват се престоят и паркирането от 12.30 часа до 16.30 часа на 4-ти март на моста през Националния стадион „Васил Левски и на ул. „Ген. Гурко“ между бул. „Васил Левски“ и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“.

От 13.00 часа на 4-ти март до приключване на футболната среща при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки с изключение на автобусите на масовия градски транспорт по - ул. „Ген Гурко“ между бул.“Васил Левски“ и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ - бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ между пл. „Орлов мост“ и бул. „Черни връх“ - бул. Драган Цанков“ между бул. Евлоги и Христо Георгиеви“ и бул. „П.К. Яворов“

Столична община въвежда и допълнителни ограничения за провеждане на празника Тодоровден, който също е на 4-ти март – събота.

От 11.00 до 14.00 часа на 4.03.2017 г. се забранява влизането на пътни превозни средства по ул.“Васил Левски“ между ул.“Захари Зограф“ и ул.“Захари Стоянов“ в с.Мрамор, с изключение на автобусите на редовните линии на градския транспорт и файтоните участващи в мероприятието.

Във връзка пък с провеждане на ритуал за загиналите медици в Освободителната война от 8.00 часа до 12.00 часа на 2-ри март 2017 г. от Столична община забраняват престоя и паркирането на пътни превозни средства на ул.“Шипка“, между ул.“Св.Климент Охридски“ и ул.“Сан Стефано“, с изключение на превозните средства, свързани с организацията на събитието.

От Столична дирекция на вътрешните работи ще осигурят постове за контрол и регулиране на движението.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама