Митов: С Елин на пейката Левски пак щеше да победи

17:14, 04 мар 17 / Спорт 25 353 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Заслугата за победата е на футболистите, публиката и на Елин Топузаков. Сигурен съм, че ако той беше на пейката, Левски пак щеше да победи". Това заяви треньорът на Левски Николай Митов пред Диема Спорт след успеха над ЦСКА-София с 2:1.

"Имахме 10-12 минути колебания, след това всичко си дойде на мястото. Да си кажа честно, футболът не беше толкова качествен, но трите точки са най-важни. На момчетата им казах след 15-ата минута, че трябва да продължим по този начин, да сме по-агресивни и ще победим в този мач. Бях сигурен, че ще победим. Един мач не може да ме заблуди. Предстои ни много работа, но днес беше важно да тръгнем с трите точки. Това, което имам като идеи, като налагане на моите виждания, чака ни доста работа. Искам да виждам Левски като един отбор, който играе футбол с много подавания, бърза игра отпред, печеливш футбол. Отбор, който публиката винаги е искала и винаги обича. Знам какво иска нашата публика. Този мач беше важен, занапред ще играем във всяка една среща за победа. Искам да надграждаме и с всеки изминал мач да играем по-добре", каза Митов.

На въпрос как се чувства, след като Левски беше побеждавал ЦСКА в шампионатен мач за последно под негово ръководство, треньорът отговори: "Те не са много ЦСКА. Литекс си ги бием".

Митов похвали специално 20-годишния вратар Николай Кръстев, който се отлични с чудесни спасявания и бе определен за играч на мача. "Само напред, да се развива и расте по този начин. Отличен вратар, наш юноша, Левски винаги е имал силни вратари".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама