Стамен Белчев: След дузпата отстъпихме назад

18:10, 04 мар 17 / Спорт 25 363 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Старши треньорът на ЦСКА-София Стамен Белчев очаквано заяви, че е останал разочарован от загубата с 1:2 в дербито с Левски от 23-ия кръг на Първа лига, предаде БГНЕС. Въпреки че водеха в резултата след ранен гол на Арсенио Нунеш, „армейците” позволиха на своя съперник да осъществи пълен обрат и да вземе победата.

„За съжаление съм разочарован от резултата. Нашият отбор стоеше добре до дузпата, която получихме. От там малко отстъпихме назад. Не бяха такива указанията, но за съжаление така се получи”, заяви Белчев.

В началото на второто полувреме пресирахме отбора на противника. За съжаление, трябваше малко по-рано да си решим мача с вкарване на втори гол. Имахме ситуацията на Каранга и други ситуации, които трябваше да развием малко по-добре пред вратата на противника, не се получиха.

Според него тази загуба не трябва да води до промяна в организацията в ЦСКА. „Трябва да си извадим нужните поуки от всеки мач, без значение дали е победа, или е загуба и да гледаме напред. Поуката от днес е, че в такива дербита моментно разконцентриране или липса на концентрация обръщат мача. Съжалявам, че не можахме да зарадваме днес феновете с победа. Искам да се извиня от името на отбора. Трябваше по-рано да си решим мача.

Наставникът на „червените” отказа да коментира съдийството, но отговори на въпрос на какво се дължат много пропуски на неговите футболисти пред противниковата врата. „Липса на късмет и малко на класа. Работим върху това и ще продължим да работим. Трябва по-рано да си решаваме мачовете и да бъдем по-спокойни накрая”, допълни още Белчев, който днес инкасира първата си загуба начело на тима. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама