Дъждовна седмица, температурите плавно ще се понижават

11:15, 05 мар 17 25 295 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Новата седмица ще започне със значителна облачност и превалявания от дъжд, но температурите в повечето места ще останат високи – до около 20 градуса, предаде репортер на БГНЕС.

Максималните температури в Западна България ще бъдат около 14-17 градуса, а в Централна и Източна България до 20 градуса.

На 7 март – вторник, ще започне ново заоблачаване и ще има валежи над Западна и Южна България. На изток ще бъде предимно слънчево, без валежи. Дневните температури слабо ще се понижат и ще бъдат между 13 и 18 градуса.

На 8 март – сряда, валежите над Западна и Южна България ще продължат и температурите още малко ще се понижат. В Западна България ще бъдат около 12-13 градуса, в Централна и Северна България около 17 градуса, по Черноморието – около 11-12 градуса.

На 9 март – четвъртък, почти в цялата страна ще бъде облачно и дъждовно. Дневните температури ще продължат да се понижават – в Западна България и по Черноморието ще бъдат около 10-11 градуса, в Южна България до 15-16 градуса.

В петък – 10 март отново ще има превалявания на места. Максималните температури ще бъдат между 11и 16 градуса, за София около 12 градуса.

В събота и неделя ще бъде предимно слънчево, валежите ще спрат навсякъде, а и дневните температури ще се повишат с няколко градуса. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама