Стоянка Мутафова отново в болница

10:38, 07 мар 17 25 654 Шрифт:
Автор: Златина Петкова

 Легендата на българския театър Стоянка Мутафова е приета в болница след битов инцидент в дома й, съобщи NOVA, позовавайки се на болница „Токуда”.

 Те допълниха, че на емблематичната българска актриса е бил извършен преглед. От там отказаха да дадат каквито и да било подробности относно здравословното състояние на 95-годишната Мутафова. В края на ноември миналата година, Стоянка Мутафова претърпя операция, в същата болница, при която й беше поставен стент на сърцето. Преди малко повече от месец Госпожа Стихийно бедствие отпразнува своя 95-ти рожден отново на сцената. В навечерието му и минути преди зрителите да я видят в постановката „Столетие мое“, тя даде специално интервю за сайта Topnovini.bg. Припомняме Ви част от него:

Казват, че хората броят годините, но всъщност вътре са млади. Вие на колко години се чувствате?

- Млада се чувствам и ме е срам да го кажа даже. Дъщеря ми ми се подиграва много. Вика „Не се ли виждаш, че си дърта баба вече, каква млада?“ Най-много тя ми смачква фасона. Тя много иска да се откажа, защото я е страх. Мисли, че отивам срещу здравето си. Може и да е права, не знам. Ще видим, то ще си покаже.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама