„Левски“ набеляза нов голмайстор

16:57, 10 мар 17 / Спорт 25 297 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Спортно-техническият щаб на „Левски“ вече работи по лятната селекция. През пролетта те ще следят изявите на новото попълнение на Ботев Пловдив Фернандо Виана, научи Topnovini.bg.

Бразилецът е направил отлично впечатление на ръководството на 26-кратните шампиони и ако продължи с добрите си изяви до края на първенството, то „Левски“ ще предприеме действия за привличането му.

По всичко изглежда, че през лятото столичани ще се подсилят с нов нападател, след като Бабатунде Аденижи и Амаду Сукуна се представят колебливо до момента, а Антонио Аниете най-вероятно ще напусне, тъй като договорът му изтича.

Според наш източник , Виана няма да има кой знае колко високи финансови претенции. Бразилецът започна впечатляващо престоя си при канарчетата. Нападателят се разписа на три пъти в четирите си срещи с екипа на жълто-черните.


В последния кръг той донесе победата над Берое в битката за Тракия с 2:0, като реализира и двата гола във вратата на Душан Перниш. През есента "сините" бяха набелязали голмайстора на канарчетата Жоао Паоло, но бразилецът бе купен от Лудогорец. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама