Краси Балъков помага на ЦСКА като консултант

12:10, 11 мар 17 / Спорт 25 398 Шрифт:
Автор: Тодор Беленски

Легендата на българския футбол Красимир Балъков призна в четвъртък пред немското издание Bild, че работи за ЦСКА. Официално Балъков официално не се води на работа при "армейците"., но според спортния всекидневник "Те­ма Спорт", неговата роля може да се определи като "консул­тант". 

Балъков съветва ръководството на армейците по определени въпроси. Той следи и играчи от района на Централна Европа и дава препоръки за тях. Бившият треньор на Кайзерслаутерн, Черноморец и Литекс е на­блюдавал (и продължава да го прави) най-вече футболисти от австрийското първен­ство, като е посочил вариан­ти за зимната и лятната селекция на "червените".

През декември и януари ЦСКА водеше усилени преговори за нападателя Рафаел Двамена, който бе собственост на Аустрия Лустенау. Балъков е имал сериозен пръст при раз­говорите и е съдействал на "армейците", но играчът пред­почете офертата на Цюрих.

Иконата на Щутгарт също така съдей­ства и при контузии в лагера на отбора. Заради неговите контакти Рафа Перес, Пре­слав Йорданов и Кристиян Малинов бяха изпратени през есента в специализира­на клиника в Щутгарт.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама