Милко Георгиев разкри колко пари са инвестирани в базите на ЦСКА

15:09, 12 мар 17 / Спорт 25 597 Шрифт:
Автор: Тодор Беленски

Ръководството на ЦСКА е инвестирало три милиона лева до момента на стадион „Българска армия” и на базата в Панчарево. Това заяви административният директор Милко Георгиев след мача с Монтана. 

Георгиев отговори на декларацията на ЦСКА 1948, в която от аматьорския клуб обвиняват собствениците на "червените" в липса на прозрачност по подписания с Министерството на младежта и спорта договор за ползването на стадион „Българска армия” и базата в Панчарево.

„За да бъде огласен един договор, трябва да са съгласни и двете страни. Министерството ни попита, ние, естествено, отказахме да дадем информация, тъй като не смятаме, че на 6-7 човека сме длъжни да даваме информация колко, как и при какви условия ползваме базите.”

Административният директор изрази увереност, че ЦСКА ще спечели предстоящите търгове както за базите, така и този активите на фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД. 

„Не мисля, че ще има проблем по този въпрос. Не вярвам, че някой друг да има шанс, освен ако не дойде някой арабски колекционер, който много държи да притежава емблемата на ЦСКА, да си я държи в колекцията, заяви в духовит стил Георгиев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама