Сашо Борисов: Безобразно съдийство

19:41, 14 мар 17 / Свят 25 397 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Старши треньорът на ЦСКА U16 Сашо Борисов коментира пред официалния сайт на "армейците", че съдийството на мача с Левски е било безобразно. Това информира БГНЕС. "Червените" отпаднаха от турнира за Купата на БФС с общ резултат 1:2, след като в реванша днес завършиха 1:1 с вечния съперник като гост. Главен герой в мача беше съдията Георги Андреев.

"Децата играха прекрасно, поведохме рано в мача, търсехме втори гол, изпуснахме две отлични ситуации и това натежа. Само можем да съжаляваме. През второто полувреме основен фактор беше съдийството. Имаше очевадно нарушение на играч на Левски в нападение, съдията не свири фал и ни изравниха след тази ситуация.", сподели Сашо Борисов.

"Два пъти техен играч риташе нашите момчета без топка, а дори не получи жълт картон. Реферът не отсъждаше с еднакъв аршин. Безобразно съдийство. Не може при децата да се свири по този начин.", коментира старши треньорът на ЦСКА U16.

"При това безобразно съдийство треньорите няма какво да направят. Децата играха така, както искам. Сега виждам сълзи в очите им, изстрадаха го този мач, опитвам се да ги успокоя", завърши Борисов. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама