Надеждата на "Левски" Спас Байрев: Няма да отпаднем от Добруджа

12:33, 16 мар 17 25 360 Шрифт:
Автор: Тодор Беленски

Диагоналът на „Левски София” Спас Байрев демонстрира оптимизъм преди ¼-финалния плейоф с шампиона „Добруджа 07” от Суперлигата по волейбол. Пловдивчанинът даде кратко интервю за официалната страница на клуба във фейсбук преди заминаването на тима за Добрич.

Според мен сме напълно готови за плейофните двубои. Подходихме много сериозно към съперника и се надявам да покажем на терена това, което можем. Решаващо ще бъде да изпълним тактическите указания на треньора, заяви състезателят на "сините".

На въпрос кои са силните страни на съперника Байрев изтъкна отборната игра и сервиса.

"Те играят добре като отбор и изпълняват силен сервис. Аз мисля, че ако играем с настроение и освен всичко успеем и да се забавляваме на игрището, ще победим.

!Няма да отпаднем, сигурен съм в това."

Той не можа да определи категорично дали е доволен от представянето си като състезател на "Левски" до този момент.

"Не мога да отговоря категорично на този въпрос. Мога обаче да кажа със сигурност, че във всеки един мач съм се раздавал. Надявам се тепърва да бъде доволен от представянето си."

Запитан каква е причината за загубите от ЦСКА през този сезон той призна, че "червените" просто ги надиграват до този момент.

"За момента просто ни надиграват. Най-големи шансове имахме в първия мач, когато изпуснахме и мачбол. Мисля, че нашият отбор има достатъчно качество, което ще се развива и ще ставаме все по-добри занапред."

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама