"Левски" продава две от звездите си през лятото

14:07, 17 мар 17 / Спорт 25 334 Шрифт:
Автор: Тодор Беленски

Отборът на "Левски" ще се опита да продаде Божидар Краев и Бабатунде Аденижи през следващия трансферен прозорец. Двамата са може би единственият шанс сините да вържат бюджета, защото в момента клубът видимо изпитва недостиг на свежи пари. 

Месечно за заплати в отбора отиват около 400 хиляди лева, а през лятото предстоят подготовки, плащане на неустойки на нежелани играчи с дълги договори, както и привличане на нови попълнения, сочи информация на "Тема Спорт".

Ръководството на "сините" има да погасява задължения към НАП, както и за строителството на сектор А на "Герена", а и всеки ден на вратата чукат и други фирми, някои от които, свързани с бивши собственици.

Агенти, близки до Левски вече предлагат Краев и Аденижи на други посредници в Европа. Сините се надяват да измъкнат от двамата поне 750 хиляди евро, за да изкарат лятото. Халфът и нападателят са най-конвертируемите играчи в състава. 

Около Краев се шуми от доста време. През зимата беше на проби в Ювентус и Манчестър Сити, но не получи предложение за договор. Преди година пък младокът бе в радара на Уест Хем, но тогава до сделка не се стигна, защото тогава той не желаеше  да кара пробен период.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама