Община Самоков продава общински хотел в курорта "Боровец"

14:53, 17 мар 17 25 994 Шрифт:
Автор:

Една от големите  общини в Софийска област – Самоков, реши да се раздели с един от най-скъпите си активи – това е апартаментният хотелски комплекс „Боровец Гардънс“, научи Topnovini.bg от пресцентъра на местната община.

Общината е обявила търг с явно наддаване за продажбата на общинския хотел в курортния комплекс "Боровец", като явното наддаване за комплекса ще се проведе на 28 март от 09.00 ч. в заседателната зала на 3-ия-тия етаж в самоковската община.

Апартаментният комплекс „Боровец гардънс” е лъскава сграда на пет етажа, с обща застроена площ от 1353 кв.м.

Цената за хотела, която ще бъда достигната на предстоящия търг, трябва да бъде заплатена от купувача еднократно, чрез банков превод по банковата сметка на Община Самоков в 30-дневен срок от решението за определяне на купувач или чрез разсрочено плащане за срок от 10 години на равни месечни вноски, но с оскъпяване в размер на 10 %, уточниха от община Самоков.

Конкретни оферти могат да се подават в деловодството на Община Самоков.

Апартаментен комплекс “Боровец Гардънс” е разположен е в стария административен център на курорта „Боровец“, на 400 м от началната станция на кабинковия лифт, в непосредстена близост до двете главни пътни артерии – София-Боровец и Боровец-Пловдив.

Местоположението му е комбинирано с модерна архитектура, като в комплексът разполага със студия и апартаменти с гледка към планината.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама