Няколко квартала в София остават без вода днес

08:37, 20 мар 17 25 383 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството. 

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод и подмяна на спирателен кран на ул. „Ген. Георги Тодоров“ жк. „Фондови жилища“, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: жк. „Фондови жилища“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Памир“ до бл. 3. 

Във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. „Добри Войников“ жк. „Лозенец“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Добри Войников“ от бул. „Христо Смирненски“ до ул. „Милин камък“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Добри Войников“ ъгъла с ул. „Милин камък“. 

Във връзка с монтаж на пожарен хидрант, спирателен кран и изключване на уличен водопровод между бл. 41 и бл. 42 жк. „Горубляне“ (Експериментален) се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: Бл. 41 и трафопост до блок 42

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска пред блок 41.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама