Ирена Георгиева очерта приоритетите пред българския туризъм

12:38, 24 мар 17 25 710 Шрифт:
Автор: Тодор Беленски

„Страната ни вече е добре позната и разпознаваема като лятна и зимна туристическа дестинация. Затова трябва да насочим общите си усилия за реклама и маркетинг на останалите туристически продукти, които България предлага - уикенд туризъм, сити брейкове, оперен и уелбийнг туризъм, и много други.“

Това заяви заместник-министърът на туризма Ирена Георгиева по време на откриването на ХIХ-ата Международна научна конференция на тема „Управление и устойчиво развитие“, организирана от Лесотехническия университет в София.

Заместник-министър Георгиева поздрави участниците във форума от името на министъра на туризма Стела Балтова, като подчерта, че темата за устойчивото развитие е особено важна точно през 2017 г., която е обявена от Световната организация по туризъм за „Международна година на устойчивия туризъм за развитие“ по решение на Генералната асамблея на ООН.

Снимка: Министерство на туризма

В откриването на международната конференция участваха заместник-министърът на земеделието проф. д-р Иван Палигоров, ректорът на Лесотехническия университет проф. д-р Иван Илиев, преподаватели и студенти. Дискусиите по темите ще продължат в учебното опитно горско стопанство „Г. Аврамов“, Юндола.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама