Станимир Стоилов внесе жалба срещу Левски

15:47, 24 мар 17 / Спорт 25 326 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Бившият наставник на Левски Станимир Стоилов подаде официална жалба до Лицензионната комисия към Българския футболен съюз, в която апелира да не бъде издаден лиценз на ПФК Левски АД за сезон 2017/18, съобщи Дарик. Това информира БГНЕС.

Причината за това са станали неизплатени суми към наставника от страна на клуба, който напусна „сините” през пролетта на 2008 година. В жалбата си треньорът на казахстанския Астана съобщава, че през май миналата година двете страни са подписали споразумение, в което Левски признава задължението си и се ангажира да изплати дължимата сума на съответно равни по размер вноски в определени срокове. До момента обаче нито една от вноските не му е изплатена.

"Настоявам Лицензионната комисия към Българския футболен съюз да предприема необходимите мерки, тъй като е очевидно , че издаването на лиценз на ПФК Левски 1914 АД за участие във футболното първенство на България през сезон 2017/2018 ще бъде в нарушение на Наредбата за Национално клубно лицензиране", са казва в жалбата на Стоилов. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама