2 360 полицаи и жандармерия ще пазят реда в София в деня на вота

17:04, 24 мар 17 25 353 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Общо 2 360 полицаи на Столичната дирекция на полицията и жандармеристи са ангажирани в осигуряването на обществения ред в столицата на 26 март, съобщи директорът на столичната полиция ст. комисар Младен Маринов във връзка с предприетите от МВР мерки за обезпечаване на обществения ред, сигурността и законосъобразността на предстоящите избори за народни представители.   

Заради изборите в неделя в столицата ще има промяна в организацията на движение, както и забрани за паркиране и престой. 

Ст. комисар Младенов уточни, че Столичната община е издала заповед за организацията на движението на нейната територия. В 23-ти, 24-ти и 25-и РИК, които се намират в залите „Универсиада“ и „Арена Армеец“, промените ще важат от началото на изборния ден докато приключи превозването на изборните материали в ЦИК. 

Ограничения ще има и в районите на ЦИК и БТА, където ще бъде разположен Международният пресцентър. Часовете и участъците, за които се отнасят ограниченията, могат да се видят на сайта на Столична община. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама