Арестуваха трима криминално проявени с голямо количество наркотици

18:54, 24 мар 17 25 455 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Трима криминално проявени са задържани за притежаване на голямо количество наркотични вещества, предадоха от пресцентъра на МВР. Това се случва по време на акция на служители на пернишкото Второ РУ в село Рударци, когато полицаите проверили лек автомобил със софийска регистрация. Колата била управлявана от 35-годишния А.З., а заедно с него пътували П.Д. (39 г.) и Т.В. (30 г.).

И тримата са от София.

При претърсването на автомобила полицаите са намерили 114 грама амфетамини и приблизително един грам екстази. При направената проверка на водителя се оказва, че той е шофирал под въздействието на марихуана. На водача е взета кръвна проба за химичен анализ.

И тримата задържани са добре познати на органите на реда. 35-годишния А.З. е бил задържан за кражби, грабеж и притежаване на наркотични вещества, като е осъждан ефективно два пъти. П.Д. е участвал в грабеж с особено големи размери и кражба, за което също е осъждан ефективно.

Третият арестуван - Т.В., е бил задържан само за притежание на наркотични вещества.

По случая е образувано досъдебно производство, като разследването продължава под надзора на Районна прокуратура - Перник. Тримата са задържани за срок от 24 часа.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама