Дани Блинд: Не ни е страх от България - снимки и видео

21:25, 24 мар 17 / Спорт 25 388 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Селекционерът на Холандия Дани Блинд заяви, че няма притеснения относно предстоящата световна квалификация с България, съобщи БГНЕС.

Двата тима се изправят в събота, 25 март, от 21.45 часа на националния стадион „Васил Левски”.

"Страхувам се по-скоро от собствения си отбор, отколкото от България. Спокоен съм за предстоящата среща, като ние имаме достатъчно качества, за да спечелим трите точки. Тук няма как да се говори за страх", заяви наставникът на "лалетата" на официалната пресконференция преди двубоя.

 

Снимка: БГНЕС

"Няма напрежение, но за нас е задължително да спечелим шестте точки в предстоящите ни две квалификации", съобщи Блинд.

Снимка: БГНЕС

Легендата на Аякс призна, че е гледал няколко мача на България и е запознат добре с играта на националите ни: "Гледах няколко мача на България. За мен не е важно как се представят индивидуално българите, а как го правят като отбор".

Снимка: БГНЕС

Блинд сподели, че има затруднения със стартовия състав за утрешния сблъсък, което ще наложи и експериментални рокади. Холандецът обаче ще може да разчита на звездата на Рома Кевин Строотман.

Снимка: БГНЕС

"Налага се да направя няколко промени в защитата, като не съм сигурен, че ще функционира добре. Кевин Строотман е един от най-важните ни играчи и състоянието му позволява да вземе участие в срещата с България", заяви Блинд.

[[{"fid":"72548","view_mode":"video_standart","fields":{"format":"video_standart","field_video_description[und][0][value]":"Видео: youtube.com"},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"video_standart","field_video_description[und][0][value]":"Видео: youtube.com"}},"link_text":null,"attributes":{"alt":"Дани Блинд: Не ни е страх от България","height":526,"width":1000,"class":"media-element file-video-standart","data-delta":"1"}}]]

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама