Отново хванаха пияни шофьори в Пернишко

13:29, 27 мар 17 25 270 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Четири бързи производства са започнати през почивните дни, информираха от Областната дирекция на МВР-Перник. При проверка, извършена на кръстовището на улиците „Ленински проспект“ и „Ю. Гагарин“ в Перник, с 2, 49 промила алкохол в кръвта бе хванат да шофира богдановдолеца Р.С./42 г./ Той е отказал да даде кръвна проба за химичен анализ и е бил задържан за 24 часа с полицейска мярка.

Още един пиян шофьор отказал кръвна проба за химичен анализ.

На 25 март, около 02, 30 ч., в гр. Радомир бил проверен лек автомобил „Деу Матис“, шофиран от перничанина И.И./26 г./. Алкохолната му проба се оказала положителна – 2, 37 промила. Задържан е за 24 часа и работата по документиране на случая продължава.

На 26 март, около половин час след полунощ, на ул. „Ю. Гагарин“ в областния град бил проверен лек автомобил „Рено Лагуна“, управляван от перничанина Л.Л./26 г./. При изпробването му с техническо средство за алкохол били отчетени 1, 65 промила. Отказал кръвна проба за химичен анализ и бил задържан за 24 часа с полицейска заповед.

Радомирец пък бе хванат да управлявал мотоциклет „Ямаха“ без книжка. На 26 март, в гр. Радомир, на ул. „Бащевица“ бил проверен мотоциклет, шофиран от местния жител Ц.С./30 г./. Проверка показала, че мъжът управлява автомобила в едногодишния срок на отнетото му свидетелство по  административен ред. Работата по документиране на случаите продължава. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама