Ключов играч се връща в игра за ЦСКА срещу Лудогорец

17:02, 27 мар 17 / Спорт 25 476 Шрифт:
Автор: Тодор Беленски

Българският национал Станислав Манолев ще се завърне сред стартовите единадесет на ЦСКА за мача с Лудогорец. Той пропусна гостуването на Локомотив (Пловдив) (1:1) заради наказание, а на неговото място добре се включи Стойчо Атанасов. 

Манолев игра 90 минути като десен външен халф при победата на националния отбор с 2:0 над Холандия и се представи на добро ниво.

Капитанът на „червените“ Божидар Чорбаджийски също има голям шанс да се завърне сред титулярите на отбора. Той не стартира в последните два мача на ЦСКА - с Монтана и Локомотив (Пд), като на неговата позиция шанс за изява получи Рафаел Перес.

През този уикенд записа 90 минути на високо ниво срещу Холандия и това вероятно ще му осигури титулярно място , пише "Тема спорт".

В офанзивен план по фланговете е много вероятно "червените" да заложат на Десподов и Меркадо, които са крилата на ЦСКА в най-добра моментна форма.

Под известна въпросителна за срещата са Петрус Бумал и Фернандо Каранга. На тренировката днес ще има по-голяма яснота какво е тяхното състояние. Бумал е получил удар срещу Локо (Пд) и е изпитвал болки през цялата изминала седмица, заради което не игра в проверката с Монтана. Шансовете му да излезе срещу Лудогорец обаче са огромни.

Каранга пък още се възстановява от разкъсани мускулни влакна и ще се прецени дали вече може да тренира на пълни обороти. На "Армията" се надяват той да е готов за мача в събота. За същия пост опции са Кубемба и Кулма, който вкара на Монтана в проверката на Панчарево в ролята на централен нападател.

Същевременно ръководството на ЦСКА пусна днес в продажба билетите за срещата с Лудогорец. Двубоят ще бъде с начален час 20:00 и ще се състои на 1 април (събота).

Цените на пропуските са както следва:

- Сектор А - 12 лв;
- Сектор В - 10 лв;
- Сектор Г - 5 лв;
- Сектор гости - 5 лв;
- ВИП ложа - 130 лв

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама