Няма и следа от съборената от автобус спирка на бул. "Вардар"

13:09, 28 мар 17 25 741 Шрифт:
Автор: Даниела Стефанова

Няколко часа след инцидента на столичния булевард "Вардар", където вчера автобус № 45 блъсна, премести и почти събори спирка на градския транспорт, нямаше и следа от паянтовия навес, видя репортер на Topnovini.bg. 

На тротоара не се виждаха дори дупки, което означава, че навесът (разположен преди удара между двете кошчета за боклук   - виж снимката) не е бил стабилно укрепен и циментиран в земята. 

Инцидентът е станал около 9 часа. Наближавайки спирката, рейсът се качил на тротоара и закачил с дясната си страна покрива на спирката. В момента на удара на пейката е седяло 7-8-годишно момченце с раница. Детето се стресирало от преживения ужас и уплашено тичало, опитвайки се да се чуе по телефона с близките си. 

Въпреки шока, някои от пътниците в злополучния автобус се шегували, че след този инцидент най-после от Центъра за градска мобилност ще премахнат изгнилата спирка. 

Topnovini.bg ще продължи да следи какво се случва на спирка "Вардар" и кога там ще се появи нов модерен навес за пътниците на градския транспорт.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама