Пламен Константинов събира националите на 8 май в София

14:17, 28 мар 17 / Спорт 25 345 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Българският национален отбор по волейбол ще се събере на 8 май в София за начало на подготовката за Световната лига и Европейското първенство това лято, съобщи официалният сайт на БФВ. Това информира БГНЕС.

Днес селекционерът на тима Пламен Константинов проведе работна среща с ръководството на централата, на която присъстваха генералният секретар Владо Николов, изпълнителният директор Станислав Николов и тийм-мениджърът Стефан Чолаков. На срещата бяха обсъдени подробности около подготовката за Световната лига и Европейското първенство 2017.

Предвижда се подготовката за Лигата да стартира на 8 май със състезателите, които са приключили ангажиментите си с клубните отбори. На 15 май тимът ще се премести във Варна. В морската ни столица ще бъде вторият турнир от Световната лига (9-11 юни), като волейболистите ни ще играят с Бразилия, Полша и Канада.

Пламен Константинов ще изгледа също на живо по един мач от двата полуфинални сблъсъка от Суперлигата при мъжете. На 29 март (сряда) ще бъде в зала "Борис Гюдеров" в Перник за двубоя ЦСКА - Нефтохимик 2010 (Бургас), а на 30 март (четвъртък) ще гостува в монтанската зала "Младост" за втория мач на домакините от Монтана с Добруджа 07 (Добрич).

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама