Издигнаха кандидатурата на Красимира Милачкова за член на ВСС

15:37, 28 мар 17 25 889 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Съдии от Административен съд София-град внесоха днес в деловодството на Висшия съдебен съвет кандидатурата на Красимира Неофитова Милачкова за изборен член на ВСС от квотата на съдиите. Това съобщиха от пресцентъра на ВСС.

В мотивите си магистратите сочат, че съдия Милачкова е отличен професионалист с високата квалификация и изключителни организационни умения. Те я характеризират като личност, която притежава всички необходими качества да бъде член на ВСС и да допринесе за решаване на стоящите пред него предизвикателства. Изтъква се приносът й за реализиране на проекти, в рамките на които магистрати от страни-членки на Европейския съюз посещават Административен съд – София-град и други български институции, което допринася за добрите отношения както между организациите, така и между страните, които представляват

Сред аргументите в подкрепа на кандидатурата й се отбелязва обстоятелството, че е избирана за член на първите два състава на Етичната комисия в съда, след което се е оттеглила с убеждението, че подобна длъжност следва да бъде заемана ограничено време, за да се изпълняват обективно и пълноценно възложените функции.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама