Общински съветник отваря приемна във всички райони в София

17:14, 28 мар 17 / Политика 25 865 Шрифт:
Автор:

Общинският съветник в Столичния общински съвет (СОС) инж. Симеон Славчев отваря приемна във всичките 24 административни района на София, съобщи пред Topnovini.bg общинарят.

Всяка седмица, по предварително изготвен график, той ще има срещи със столичани от различните райони на София.

Съветникът от "Политическа група 5“ в СОС обяви инициативата си днес, като първият приемен ден на съветника ще бъде за жителите на район „Красно село“ на 4 април (вторник) от 13 до 15 часа на адрес: бул. "Цар Борис III" № 124.

Общинският съветник допълнително ще обяви графика си и за другите райони на столицата.

Чрез приемните си дни Симеон Славчев иска да изслуша и да се запознае с проблемите на столичани, така че с дейността си на общински съветник да помага на софиянци за решаване на неуредиците, в които е затънал столичния град.

Веднъж месечно инж. Славчев планира да бъде и онлайн във виртуална приемна и ще отговаря на живо във Фейсбук на въпросите на софиянци.

Симеон Славчев, който е немски възпитаник, ще организира първата си тематична виртуална приемна на 6 април, от 18.30 часа, която ще бъде на тема "Транспортът в София".

Столичани могат да му задават предварително въпроси, като му ги изпратят на имейл: [email protected].

Същият ден – 6 април, ще се проведе и заседание на СОС. Така софиянци ще могат директно да задават въпросите си веднага след сесията и да получат отговор от съветника.

Topnovini.bg научи, че в дневния ред на  СОС, на сесията на 6 април т. г., една от точките е референдумът за "Младост". На този етап има събрана подписка, но подписите са недостатъчни за провеждане на допитването.

Симеон Славчев е зам.-председател на комисията по инженерна инфраструктура и е член на транспортната комисия и на комисията по здравеопазване в СОС.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама