Над 180 български и чужди фирми участват на Стройко 2000

19:55, 28 мар 17 25 522 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Днес в София официално беше открито 48-то специализираното изложение за архитектура, строителство и обзавеждане Стройко 2000.

В петте дни на изложението - от сряда до неделя, над 180 български и чуждестранни фирми ще представят своите най-нови и атрактивни продукти и услуги, обявиха на пресконференция организаторите.

Посетителите ще могат да открият стоки, продукти и услуги, обхващащи целия спектър в строителния бранш с повече от 40 браншови профила.

В пролетното издание на Стройко 2000 ще могат да се видят мебели, аксесоари, дограми, окачени фасади, врати, отоплителни, вентилационни, климатични системи и много други.

Входът е свободен - от 10.00 до 19.00 часа в дните на изложението.

Повечето от участниците предлагат атрактивни отстъпки по време на изложението, което допълнително привлича и улеснява посетителите. Всичко това, съчетано с прекрасната централна локация, прави посещението на Стройко 2000 приятно, полезно и зареждащо преживяване, споделят от фирмата-организатор на изложението.

Традиционната благотворителна инициатива тази пролет е кампанията "Опознай традициите, за да обикнеш народа си" на Института за етнология и фолклористика с Етнографски музея при БАН.

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама