Операта „Кармен“ оживява върху лед в зала „Арена Армеец“

09:28, 30 мар 17 / Култура 25 420 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Столичната зала „Арена Армеец“ посреща грандиозно ледено шоу. Това научаваме от организаторите на събитието. Популярният мюзикъл „Кармен“ оживява върху лед на 1-ви и 2-ри април, съответно от 19:00 и 20:00 часа. Спектакълът е дело на режисьора Иля Авербух и вече е предизвикал възхищението на публиката по цял свят.

„В „ледения“ мюзикъл "Кармен", хармонично се съчетават динамиката на фигурното пързаляне, емоционалността на театралната драматична сцена, пластиката на балета, акробатичните изпълнения, оригиналната музика и пеене на живо. "Кармен" на лед - това е оригиналната интерпретация на популярната опера, покоряваща сърцата на хората от няколко поколения, запомнена като универсален символ на тайнственото, съблазнителната женственост и страстта.“ – казват да предстоящото събитие организаторите.

В шоуто ще участват световно известни изпълнители и шампиони по фигурно пързаляне, които ще вдъхват нов живот на класическите образи. Българската легенда по фигурно пързаляне Албена Денкова ще пресъздане образа на една от главните героини. Освен нея зрителите ще видят цяло съзвездие от големи имена: олимпийските, европейски и световни шампиони по фигурно пързаляне като: Татяна Навка, Роман Костомаров, Алексей Ягудин, Максим Маринин, Оксана Домнина, Максим Шабалин и още много други.

В допълнение на наистина звездният състав от артисти, проектът включва още десетки балетисти, театрални и циркови артисти, въздушни и ледени акробати и водещи солисти от известни музикални пиеси - китаристи и перкусионисти и всичко това с много пищна декорация и невероятно светлинно шоу.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама