Мото-рок шествие в центъра на София

13:36, 30 мар 17 25 1185 Шрифт:
Автор: Антоан Николов

Тази събота, на 1 април, ще се състои официалното откриване на мото сезон 2017 в София. Стартът ще бъде даден в 10.00 часа пред храм-паметник “Александър Невски". Там се очаква да се съберат най-малко 5 000 мотоциклетисти. 

След откриването, колоната ще потегли, водена от двама мотористи със знамена - българското и това на София.  Ще ги следва камион-сцена, на който ще се качи родната група "SEVI" ,за да изнесе концерт, преминавайки през центъра на София. Групата изнесе подобен концерт в движение и на старта на мото сезон 2013. Кадрите от събитието SEVI включи в петия си сингъл „ Speed Up”. 

Същата вечер SEVI ще изнесат концерт и в клуб "Joy Station", заедно с трибюта на Металика – Hammerhead, а през май ще ги видим и преди шоуто на Europe в зала "Арена Армеец". 

[[{"fid":"73835","view_mode":"video_standart","fields":{"format":"video_standart","field_video_description[und][0][value]":""},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"video_standart","field_video_description[und][0][value]":""}},"attributes":{"alt":"SEVI - Speed Up official video","height":526,"width":1000,"class":"media-element file-video-standart","data-delta":"1"},"link_text":null}]]

Маршрутът на шествието за откриване на сезона е: площад “Александър Невски”, ул. “Оборище”, бул. “Васил Левски”, бул. “Алея Яворов”, бул. “Н. Вапцаров” – “Околовръстен път”. 

Пред Националния исторически музей традиционно ще има шатри и кетъринг. 

Снимка: Група "SEVI"

Организаторите  на събитието са софийските мото клубове, Столична полиция и Столична община, които обещават внушително шествие и атрактивно шоу. Те ще работят заедно, за да осигурят безопасността на движението. Началникът на “Пътна полиция” към СДВР Тенчо Тенев обяви, че събитието ще се проведе под мотото “Не на агресията на пътя!”

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама