Министерство на младежта и спорта търси решение за проблемите на конната база „Хан Аспарух“

14:52, 01 апр 17 25 594 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Министърът на младежта и спорта в служебното правителство Даниела Дашева е посетила конно-спортна база „Хан Аспарух“ в София, това съобщават от пресцентъра на ведомството. Оттам разбираме още, че тя е провела работна среща с генералния секретар на Българската федерация по конен спорт Теодор Шейтанов и управителя на базата Венето Тенев. На нея те са запознали министъра с проблемите, свързани със спортното съоръжение.

 

В разговорите са участвали още и Кирил Тонозлиев - директор в дирекция „Капитално строителство, ремонт и поддръжка“ към Национална спортна база и други заинтересовани лица от клубовете-наематели на базата.

 

Представителите на конния спорт са изразили пред Дашева своето безпокойство от ситуацията около конно-спортна база „Хан Аспарух“, а тя от своя страна, се е запознала подробно с неотложните проблеми на ползвателите и е обещала да съдейства за решаването им в най-кратки срокове, казват още от Министерството на младежта и спорта и допълват, че конно-спортна база „Хан Аспарух“ е национален център по конен спорт, където развиват дейност повече от 8 клуба, които са пряко засегнати от отчуждените терени.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама