Части от столицата остават без вода днес

08:36, 03 апр 17 25 400 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Фирмата концесионер „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с монтаж на водомерен възел след резервоар „Колежа“ кв. „Малинова долина“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по бул. „Климент Охридски“ от №34 до ул. „Георги Кьосеиванов“ и от №59В до №105; бул. „Климент Охридски“, ул. „Георги Кьосеиванов“, ул. „Станимир Станимиров“, ул. „Инж. Стоимен Сарафов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. „Климент Охридски“ ъгъла с ул. 2.

Заради изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Слатинска“ жк. „Христо Смирненски“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Слатинска“, ул. „Христо Халачев“, ул. „Ген. Георги Тановски“, ул. „Камчия“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Мъдрен“ ъгъла с ул. „Александър Момчев“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Владимир Георгиев“ с. Бусманци, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Владимир Георгиев“, ул. „Просвета“, ул. „Беговица“, ул. „Татарски път“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Крива ливада“ ъгъла с ул. „Детска радост“. Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния лефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама