Започна първия етап от ремонта на столичния бул.“Дондуков“

17:59, 06 апр 17 25 667 Шрифт:
Автор:

От Столична община съобщават, че от днес – 6-и април, до 14 април 2017 г., е забранено влизането на пътни превозни средства по южното пътно платно и лявата пътна лента от северното пътно платно на бул. „Дондуков“, след ул. „Тракия“ в посока моста „Чавдар“.

Забраните се въведени във връзка със започналия днес първи етап от ремонта на столичния бул. “Дондуков“, като в тази част на булеварда ще се подменя канализацията – както от северната, така и от южната страна на булеварда.

Вторият етап на ремонта започва от 15 април т.г., като ще бъде забранено влизането на пътни превозни средства и по двете ленти от южното пътно платно на бул. „Дондуков“ на 60 метра след ул. „Бяло море“, в участък от 120 метра в посока към моста „Чавдар“.

Първият етап на ремонта ще приключи на 30 май 2017 г.

От 1 юни 2017 г. започва пък ремонтът на отсечката от ул. "Кракра" и от бул. "Васил Левски", като е предвидено той да включва цялостна реконструкция на булеварда с нови трамвайни релси, нови тротоари, пътни платна. Всички ремонтни дейности трябва да приключат до месец септември 2017 г., когато бул. „Дондуков“ ще бъде изцяло обно

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама