Сашо Попов: Имаме възможност да правим боеспособен отбор за България и чужбина

19:54, 11 апр 17 / Спорт 25 390 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Треньорът на ВК ЦСКА Александър Попов разкри каква ще бъде политиката на клуба спрямо младите състезатели и селекцията за следващия сезон. Президентът на "червените" е доволен от факта, че "армейците" вече имат възможност да задържат собствените си кадри и трансферите им в чужбина не трябва да се случват на всяка цена. Александър Попов направи своята оценка пред BGvolleyball.com за изминалия сезон и представянето на ЦСКА в Суперлигата. Това информира БГНЕС.

"Можем да задържим младите си играчи, защото вече имаме спонсор, но дали трябва е отделен въпрос. Ние имаме политика, която може да се разглежда като непрекъснат процес за развиване на състезатели. Вече имаме възможност да правим боеспособен отбор за България и чужбина", каза Попов.

"През тази година напреднаха двама-трима състезатели. Наш приоритет е да ги създаваме. Инвестираме в млади състезатели, подготвяме ги в школата и те плавно влизат в мъжкия отбор, даваме им насока, напредват в кариерата си и естественият процес на развитие е излизане на подходящи места в чужбина. Вече е хубаво, че това не трябва да става на всяка цена. Всичко зависи от трансферите и предложенията, които получим за Краси, Яни, Станков и за други момчета. Имаме възможност след месец, след края на турнира за Купата, да вземем управленските решения как да насочим усилията си за следващия сезон", добави треньорът на ЦСКА.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама