Въвеждат промени в организацията на движение в София

10:49, 12 апр 17 25 322 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Столична община въвежда временна забрана за влизане на пътни превозни средства в отсечка на ул.„Боряна“ в софийския квартал „Овча купел“, съобщиха от пресцентъра на Столична община.

От 00.00 ч. на 18 април до 24.00 ч. на 5 май се забранява влизането на пътни превозни средства по северното пътно платно на ул. „Боряна“, между ул. „Народен герой“ и ул. „Любляна“. Движението на автомобили ще се извършва двупосочно в южното пътно платно на улицата в същия участък. Спирките, разположени в северното пътно платно на ул. „Боряна“ с код 2053 на „ул. „Народен герой“ и с код 2037 на ул. „Любляна“ в посока ул. „Народен герой“ ще се изместят в южното пътно платно срещу съществуващото си положение.

Друга промяна в организацията движение в София въвежда Столична община във връзка със заснемането на игрален филм, допълват от общината.

От 11.00 ч. до 13.00 ч. и от 14.30 ч. до 15.30 ч.на 14 април (петък) се забранява влизането на пътни превозни средства, с изключение на колите на градския транспорт, на мостовото съоръжение между бул. „Св. Климент Охридски“ и кръговото кръстовище при София ринг мол.

От 19.00 часа на 18 април до 19.00 часа на 19 април пък се забраняват престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на снимачния екип, на локалното пътно платно пред бензиностанция Лукойл на бул. „Брюксел“.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама