Разкриха кражба в ж.к.“Люлин“ в София

14:01, 14 апр 17 25 860 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

За броени дни полицейски служители от Девето РУ „Полиция“ при СДВР са разкрили извършител на апартаментна кражба, извършена в най-големия като население столичен жилищен комплекс - „Люлин“.

Разследването е започнало още на 20 март, когато 30-годишна жена от ж.к.“Люлин“ подала сигнал в Девето РУП при СДВР, че от жилището й е откраднат лаптоп.

По случая било образувано досъдебно производство, като в резултат на предприетите оперативно-издирвателни действия е установен и задържан извършителят на деянието - П.С., по прякор „Скалата“, на 44 години, криминално проявен и осъждан за подобни деяния.

Откраднатата вещ е намерена и върната на собственичката. След доклад на събраните материали в Софийската районна прокуратура, П.С. е привлечен като обвиняем за тази кражба и му е наложена мярка за неотклонение „задържане под стража” за срок до 72 часа.

Междувременно през изминалата нощ в същия квартал – „Люлин“, два автомобила са горели през изминалата нощ, като огънят е лумнал на паркинг пред блок в ж.к.“Люлин-3“, съобщават от пресцентъра на МВР.

Сигналът е подаден в 02,40 през нощта, като запаленият автомобил е марка „Ауди“, а в последствие до него се е запалил и още един автомобил.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама