Димитър Бербатов представи днес официалната визия за супермача All Stars 2017

18:18, 14 апр 17 / Спорт 25 358 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Точно два месеца преди благотворителния супермач "All Stars 2017", който българската футболна звезда Димитър Бербатов и основаната от него едноименна фондация организират през юни т.г., от фондацията представиха днес в Софи официалната визия на предстоящото събитие, научи Topnovini.bg от неправителствената организация.

На 14 юни от 20:00 ч. на националния стадион "Васил Левски" в София португалската футболна легенда Луиш Фиго с All Stars ще играе срещу Димитър Бербатов с United Stars. Очакваните приходи от супермача ще бъдат изцяло в полза на каузите на фондациите на двете футболни звезди.

От звездните участници в отбора на Димитър Бербатов до момента са обявени и са потвърдили участието си Райън Гигс, Пол Скоулс, Гари Невил, Неманя Видич, Патрис Евра, Едвин ван дер Сар и Христо Стоичков, но се очакват още изненади.

Луиш Фиго пък идва на специално предварително посещение в България на 18 април (вторник). Той ще гостува на Димитър Бербатов, а двамата ще дадат съвместна пресконференция за мача на годината следващия вторник.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама