Столичният зоопарк ще предложи много изненади на Великден

15:56, 15 апр 17 25 295 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В Столичния зоопарк ще се проведе детски празник в първия ден на Великден, 16 април, под надслов „Шарените великденски яйца - и те познават основните и най-важни пътни правила“, съобщиха от пресцентъра на институцията.

Инициативата е в рамките на кампанията "Спри! Детето запази", организирана съвместно от Столична община, отдел ,Пътна полиция при СДВР, Съвета по безопасност на движението в София и БНТ, с любезното съдействие на Зоопарк София.

Празникът, който ще се проведе на лятната сцена, ще започне утре – 16 април, неделя в 16:00 ч.

За веселото настроение ще се погрижат Искрен Пецов, известният илюзионист Ivox Magic и детска танцова формация „Emotion Dancing School“.

На фона на Великденско настроение, любимите герои Стопчо, Веселото столично светофарче, шарените великденски яйца Ко-ко, Пи-Пи и Пиу –Пиу отново ще напомнят на шофьорите да бъдат внимателни, дисциплинирани и толерантни и да не забравят, че всички деца са равноправни участници в пътното движение.

Посетителите на зоопарка ще могат да се включат в празнична великденска томбола със страхотни награди, осигурени от фирма Bosch.

На празника в софийския зоопарк всички деца ще получат шарени Великденски яйца, козунаци и интересни награди.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама