Ясна е самоличността на хората, които нападнаха екип на Нова телевизия

12:47, 17 апр 17 25 419 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Три дни след инцидента, в който журналисти от Нова телевизия бяха нападнати на магистрала „Тракия”, властите все още не са задържали извършителите. От полицията заявиха, че тяхната самоличност е ясна, но не я разкриват, за да не се попречи на разследването.

Припомняме ви, че в петък вечерта журналистите Мария Милкова и Огнян Пенев бяха нападнати и бити от охранители на магистрала „Тракия”. Двамата са пътували към Стара Загора.

„Установили сме лицата и автомобилите. Засега се въздържаме да обявим имената им, за да не попречим на разследването”, признава Атанас Илков, директор на МВР-Пловдив. Той не изключи възможността тези хора да са напуснали страната, но добави, че това не означава, че те няма да бъдат заловени.

Фирмата, с която издирваните имат договор е „Омега 69”. Собствеността й е свързана бившата жена на бизнесмен с прякор Къро. Той пък е сочен като знакова фигура от близкото минало, част от високите етажи на небезизвестната групировка ВИС, информира Нова телевизия.

Интересна е и фигурата на човекът, който взима телефона на Мария Милкова. Той има няколко фирми, една от които се занимава с хазарт. Той е и съдружник в тържището за плодове и зеленчуци "Слатина". Там той е в съдружие отново с бившата съпруга на Къро.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама