Без вода в някои части на столицата утре

14:33, 17 апр 17 25 384 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Планирано спиране на водата в някои части на София ще се извърши утре, съобщиха от пресцентъра на Софийска вода.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Спортист“  кв. „Требич“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Равнец“, ул. „Янко Бакалов“, ул. „Михаил Маринов“ и ул. „Леденика“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Спортист“ ъгъла с ул. „Погледец“. 

Поради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Екзарх Йосиф“  кв. „Център“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Екзарх Йосиф“ от ул. „Бачо Киро“ до ул. „Сердика“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Екзарх Йосиф“ № 53.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Иван Добровски“  кв. „Васил  Левски“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Ботевградско  шосе“,  ул. „Рилска обител“ ,  жп  линия  и ул. „Източна тангента“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Поп Грую“ ъгъла с ул. „Григорий Цамблак“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, твърдят от дружеството.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама