Спират водата в някои части на столицата днес

08:23, 18 апр 17 25 359 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на дружеството. Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Спортист“ кв. „Требич“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Равнец“, ул. „Янко Бакалов“, ул. „Михаил Маринов“ и ул. „Леденика“. 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Спортист“ ъгъла с ул. „Погледец“. 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Екзарх Йосиф“ кв. „Център“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Екзарх Йосиф“, от ул. „Бачо Киро“ до ул. „Сердика“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Екзарх Йосиф“ №53.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Иван Добровски“ кв. „Васил Левски“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Ботевградско шосе“, ул. „Рилска обител“, жп линия и ул. „Източна тангента“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Поп Грую“ ъгъла с ул. „Григорий Цамблак“. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама