„Нефтохимик“ и „Берое“ измъчиха топката в безобразно слаб мач

21:34, 21 апр 17 / Спорт 25 1314 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„Нефтохимик“ и „Берое“ сътвориха много слаба футболна продукция пред празните трибуни на стадион „Лазур“ в мач от 29-ия кръг на Първа лига. Бургазлии и заралии завършиха срещата при същия резултат, при който и я започнаха - 0:0. Но по-лошото от резултата бе играта, която бе изключително посредствена.

Венцислав Христов се отличи с пропуск в 6-ата минута на мача, когато изскочи сам срещу вратаря на гостите Перниш, но стреля неточно.

Гостите на свой ред изпуснаха отлична възможност за гол в 18-та минута, когато Матеас Делич излезе сам срещу Янко Георгиев и стреля, но вратарят спаси.

Следващото по-опасно положение се случи чак в 35-ата минута. Ангел Грънчов стреля с глава след ъглов удар, но не уцели рамката на вратата. В края на първото полувреме Венци Христов също би с глава, но в ръцете на Душан Перниш. Нападателят на бургазлии получи контузия малко след началото на втората част и бе сменен принудително от Костадин Хазуров.

След почти цяло полувреме скука едва в края се случи нещо по-интересно. Беройци организираха атака в 82-та минута, когато Ерик Почански шутира, но от крака на Илия Миланов топката излезе в корнер.

Пет минути по-късно „шейховете“ отвърнаха на пропуска с… пропуск. Любомир Божинов стреля от фаул от дъгата на наказателното поле на гостите и прати топката над напречната греда на старозагорци.

След този мач „Нефтохимик“ е трети във втората осмица на Първа лига с 28 точки.

Следващата седмица Нафтата приема „Пирин“, като мачът с „орлетата“ е на 28 април от 20:00 часа на стадион „Лазур“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама