Кучета от приют се разходиха в столичен мол

16:19, 23 апр 17 25 638 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Кучета от приюта в с Горни Богров се разходиха из столичен мол днес. Атрактивното дефиле първото от кампанията "подари си приятел", която популяризира осиновяването на домашен любимец. В продължение на три поредни недели (23 април - 7 май), общинското предприятие „Екоравновесие“ ще представи част от кучетата от приюта в с. Горни Богров в Sofia Ring Mall, където всички желаещи ще могат да се запознаят с тях, да ги разходят на обозначените за това места и при желание – да ги осиновят на място. Инициативата е част от кампанията „Подари си приятел“, която популяризира осиновяването на кучета от общинския приют. Събитието ще е с начален час 12:00 часа и ще започне в присъствието на зам.-кмета на Столична община по екология Йоана Христова.

В рамките на събитието, доброволци от приюта ще запознават на място гостите на мола с историите на кучетата и ще съдействат на желаещите да ги разходят и да си поиграят тях. Те ще предоставят още и насоки за отглеждането им в домашни условия. Екипът на „Екоравновесие“ осигурява на място облекчена процедура за осиновяване на кучета, така че всички, които искат да си „подарят приятел“, ще могат да сторят това веднага.

Напомняме, че кучетата от общинския приют в с. Горни Богров са обезпаразитени, ваксинирани, кастрирани и чипирани, което освобождава собствениците им от полагаемия се годишен данък за отглеждане на куче в домашни условия. Повече информация за кучетата и кампанията „Подари си приятел“, можете да намерите тук www.ecoravnovesie.com или в страницата на приюта за кучета в с. Горни Богров във Facebook.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама