Волейболистките на ЦСКА мизерстват с по 300 лв. заплата на месец

17:50, 23 апр 17 / Спорт 25 472 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Заплатата ми като волейболистка в женския отбор на ЦСКА беше по-малка от минималната. Някъде около 200 - 300 лв. Това разкри пред Нова телевизия волейболистката на армейките Кристиана Петличка. След двуразови тренировки отивах на друга работа. Предлагах цигари в супермаркети. Все пак трябва да ям, призна красавицата. 

Утре Кристиана заминава за любимия си Барселона, където ще снима поредната фотосесия на модел. След дълги години тренировки и състезания с отбора на ЦСКА хубавицата започва да се занимава с мода. Всичко започнало от една сесия на волейболистките - разголени, за календар на клуба. Снимките били в Ивет Фешън. Тогава Кристиана била забелязана и не отказала на предложението да стане модел.

Сега вече животът й е като история за смелостта, в която трябва да кажеш довиждане на нещо, което си обичал, за да се хвърлиш в нов непознат свят. „Започнах да се занимавам с мода преди около година и половина. Вече снимах доста сесии”, споделя Крастиана Петличка. „Преди две години моят свят беше спорт. Не съм мислила, че ще се занимавам с това”, признава волейболистката. За завръщането в зала „Васил Симов”, Кристиана призна: „Стана ми носталгично. Настина ми липсва този начин на живот.”

„Реших, че в България няма смисъл да продължавам. Не успях да играя в чужбина. Може би това пропуснах. Бяхме направили един календар с ЦСКА. Не съм смятала, че ще се случи. Ако се върна назад бих взела същото решение. В ЦСКА винаги са ме учили, че не играеш за нищо друго освен победа. Дори сега, когато мисля за това настръхвам. Обожавам клуба си, винаги съм го обичала”, коментира още Кристиана Петличка пред Нова телевизия.

„За мен думата страх не съществува. Трудностите са предизвикателства.”

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама