Стамен Белчев: Трябва да съжаляваме, миг невнимание ни коства победатата

23:31, 23 апр 17 / Спорт 25 388 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"С оглед показаното, мисля че трябва да съжаляваме, че не победихме Лудогорец. За пореден път стояхме по-добре, но за съжаление ситуациите, които имахме, не успяхме да ги реализираме. Миг невнимание преди гола за тях ни коства победата", каза старши-треньорът на ЦСКА Стамен Белчев, след равенството 1:1 с Лудогорец, предаде БГНЕС.

"Невнимание, липса на концентрация, а и някои от играчите са пренавити. Не очаквам да вкарват по 6-7 гола на мач, а просто да са спокойни и да не мислят за резултата.

На моменти имаше нервни изблици, а не трябва да се поддаваме на емоциите. Трябва да показваме това, което сме работили и тренирали през седмицата.

Искам да поздравя моите футболисти за усилията, които положиха по време на целия мач. За съжаление не ни достигна малко, за да победим отбора на Лудогорец, но смятам, че вървим в правилната посока", коментира наставникът на "червените".

Относно предстоящото дерби с Левски в следващия кръг на Първа лига Белчев заяви: "Очаквам да покажем една добра игра срещу отбора на Левски. Дано след мача да бъдем щастливи и да празнуваме".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама