Предложиха на „Левски“ атрактивен трансфер

13:26, 25 апр 17 / Спорт 25 397 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Френският защитник Йоан Марсиал е бил предложен на „Левски“. В момента той защитава цветовете на втородивизионния Троа и не се представя особено впечатляващо. Визитката на футболиста обаче е впечатляваща.

Бил е е европейски шампион с Франция до 20 години през 2010 г., когато играе заедно със суперзвезди като Антоан Гризман и Александър Лаказет.

Това обаче дори не е най-интересното, което може да се каже за него, пише „Меридиан мач”. По-любопитното е, че Йоан е брат на суперзвездата на Манчестър Юнайтед Антони Марсиал. Той е по-голям от него, като в момента е на 25 години.

Роденият през 1991-а година играч е защитавал цветовете на Бастия, Брест и Троа в кариерата си, но в последно време е изпаднал в дупка и играе във втория тим на французите през тази пролет.Ако „сините" решат да го взимат, ще могат да го направят без пари, макар футболистът да има договор до 2018-а година.

Контактът между Левски и футболиста е осъществен от популярния у нас мениджър Мустафа Майез, който доведе на „Герена" играчи като Аймен Белаид и Мехди Бурабия.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама