Кубрат Пулев пред Topnovini.bg: Мачът с Джонсън няма да е последният ми в България

07:00, 26 апр 17 / Спорт 25 789 Шрифт:
Автор: Тодор Беленски

Кубрат Пулев няма нужда от представяне. Той е боксьорът, който накара всички световни медии, анализатори и фенове да заговорят за България, след като успя да намери място сред най-успешните и качествени състезатели в тежката категория. Пулев отзивчиво отговори на въпроси, зададени му от репортер на Topnovini.bg.

Запитан как се чувства преди битката срещу Кевин Джонсън на 28 април в София, българският боксьор беше категоричен, че се чувства отлично и е подготвен за сблъсъка. “Изключително мобилизиран и мотивиран съм за мача. Достатъчно подготвен съм, за да победя Кевин Джонсън”, заяви Кобрата.

Относно своите предимства пред опонента, Пулев изтъкна комплексните си качества. “Аз просто съм по-добрият боксьор. Съперникът ми е добре подготвен и е доста опитен. Той определено има качества, но смятам, че ми отстъпва като цяло”,категоричен беше българинът.

На въпрос за потенциалните предимства на Джонсън, Пулев разясни, че те не го интересуват, защото смята да ги превърне в слабости. “За предимствата на Джонсън трябва да попитате самия него. Мен те не ме интересуват. Мога да превърна силните му страни в слабости.”

Кубрат Пулев и репортерът на Topnovini.bg Тодор Беленски Снимка: Topnovini.bg

Най-добрият български боксьор в тежка категория заяви категорично, че отново е готов да се бие в България и след мача с Джонсън. “При всякакъв развой на мача отново ще се боксирам в родината ми. Независимо дали победя или загубя, отново ще се върна, защото да бъда тук за мен е най-важното!“

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама