"Топлофикация" София се отчита за изпълнение на бизнес-плана

12:31, 26 апр 17 25 396 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Топлофикация" София ще се отчита пред СОС. Дружеството трябва да отчете дали е изпълнил бизнес плана си за 2016 г. Вчера на докладът е разгледан в Комисията по инженерна инфраструкутра и енергийно планиране. 

Точката е залегнала в Дневния ред на комисията: Отчет за финансово-икономическото състояние на „Топлофикация София“ ЕАД за 2016г. и отчет за изпълнението на Бизнес плана за 2016г.

Пак на същата комисия става ясно, че над Банкя в кв. Вердикал ще има нов квартал и там ще бъдат построени къщи за гости. Една от точките в дневния ред на комисията бе Доклад вх. № СОА17-ВК66-2094/24.03.17 г. относно Проект за подробен устройствен план-изменение на план за улична регулация между о.т.6 и о.т.8, прилежаща на квартали 3, 32 и 32а-нов; изменение границите на УПИ VІІ-674 от кв. 32; откриване на нова улица от о.т.5-о.т.1в до о.т.1и; създаване на нов квартал 32а; план за регулация и застрояване за УПИ І-43,къщи за гости за временно настаняване” и план-схеми на ВиК съоръженията на техническата инфраструктура, м. ,,Вердикал”, район ,,Банкя”.

29-та точка на СОС,  в четвъртък 27 апри т. г., ще е Доклад вх.№СОА17-ВК66-2664/19.04.2017 г. относно подписване на споразумение за сътрудничество с „Общинска банка” АД с цел участие в открита процедура по възлагане на обществена поръчка за избор на финансови посредници за изпълнение на „Финансов инструмент за микро кредитиране със споделен риск” организирана от „Фонд мениджър на финансови инструменти в България” ЕАД.

В дневният ред на сесията пък има три питания - Карлос Контрера от ВМРО за ползването на общински жилища в столичен район „Искър“, от Виолета Тодорова за състоянието на „Западен парк“ и проект за реконструкция на „Западен парк“ и от Димитър Антовза влошено състояние на зелената система на територията на гробищните паркове и спешни мерки за премахване и кастрене на опасни дървета.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама