Кевин Джонсън: Кубрат Пулев е анимационен герой

09:44, 28 апр 17 / Спорт 25 502 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Американският боксьор Кевин Джонсън се закани на Кубрат Пулев преди мача между двамата днес в зала “Арена Армеец” Той заяви, че българският носител на интерконтиненталната титла въобще не го плаши и дори си позволи да го нарече “анимационен герой”.

"Пулев не ме плаши въобще - той е анимационен герой. Може да изглежда сериозен, но това е така, защото е един грозен пич и грозните хора винаги изглеждат сериозни. Хора като мен пък винаги са усмихнати. Така стоят нещата. Аз се усмихвам на хората, но на ринга ще го смажа от бой", категоричен беше Джонсън, цитиран от boxingscene.

"В петък ще го пречупя и ще го накарам да се предаде. Той може да поема много удари, но ще дойде един момент, в което ще каже "достатъчно". Може да е в четвъртия, в седмия или в дванадесетия рунд - няма значение. Това, което е важно, е, че ще взема пояса със себе си у дома", обави Джонсън.

Той коментира и домакинското предимство на Кобрата, като заяви, че това само ще го мотивира.

"Колкото по-шумно викат за него, толкова повече енергия ще получа аз. Могат да скандират името му, но когато го победя, какво ще кажат тогава? По-добре да започват да ме подкрепят, защото знам, че имам фенове тук. Дори президентът на България лично ми звънна и ми каза да смачкам грозния му задник", допълни Джонсън в типичния си шеговит стил.

Същевременно  стана ясно, че Кубрат Пулев е с 3.5 кг по-тежък от съперника си. Официалният кантар показа, че Кобрата е точно 116 кг, а американецът е 112.500 преди първия гонг.

Иначе Пулев е и малко по-висок от опонента си - 194 срещу 191 см, но пък Джонсън има по-голям разтег - 208 за него срещу 203 за Кобрата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама