Славия следи треньора на юношеските национали

12:41, 28 апр 17 / Спорт 25 413 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Славия следи ситуацията около селекционера на юно­шеския национален отбор до 19 г. на България Ангел Стой­ков, пише "Тема Спорт". Той ще води трикольорите на предстоящото през лятото европейско първенство в Грузия (2-15 юли). След това договорът му с БФС изтича. Засега няма индикации Стойков да поема друг набор или пък младежите.

Шефовете на белите са впечатлени от работата на бившия футболист на тима с младите играчи. Именно такава е политиката на Славия в последните години.

Така че не е изключено от новия сезон столичани да бъ­дат поети от Ангел Стой­ков. Настоящият старши треньор Владимир Иванов ще остане само на поста шеф на школата. Селекцио­нерът на юношите носи бе­лия екип в периода 2004/06. Той записва 58 мача с 2 гола за тима от "Овча купел".

В момента столичани водят битка за второто място в група А на втората осмица с Верея. В понеделник Славия приема заралии от 17:30 часа. Белите изостават на 2 точки от съперника. Издънка почти сигурно ще прати възпитаниците на Владимир Иванов в битката за оцеляване в Първа лига.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама