Скандал в Септември (София)

13:07, 28 апр 17 / Спорт 25 404 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Двамата лидери на Септември (София) - Борис Галчев и Янко Сандански, се обединиха около мнението, че съмнителните чужденци убиват българския футбол. Това разкриха те пред „Меридиан Мач".

„Не е редно знайни и незнайни наемници да лишават кадрите от школите от възможността да покажат уменията си", коментира бившият капитан на ЦСКА. Не е тайна, че той не веднъж е критикувал легионерите, играещи по родните терени. Според него именно това е причината и за липсата на резултати на националния тим в последните години.

„Излизаме за по­беда срещу Царско село в неделя, ще се опитаме да спече­лим и останалите двубои да края на сезона", добави пък Сандански. „Всички състезатели в нашия отбор са достатъчно обиграни, включи­телно и по-младите, така че е напълно нормално да имаме амбиция за участие в Първа лига", добави той.

Двамата са единодушни по въпроса за културата на българския фен, като подчертаха, че тя трябва драстично да се повиши, за да може и футболът ни да върви нагоре. Те допълниха още, че публиката ще се върне по стадионите едва когато се реновират и клубните бази. По отношение на дейст­ващия формат за този сезон, те го определиха като неефективен.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама