Треньорът на „Левски“ призна: Предстои „Вечното дерби“

16:02, 28 апр 17 / Спорт 25 547 Шрифт:
Автор: Тодор Беленски

С "Лудогорец" няма много дерби. Дербито е едно - "Левски" - ЦСКА." Това признание направи треньорът на "Левски" Николай Митов на пресконференцията преди срещата с „червените““ на стадион "Васил Левски".

Припомняме ви, че след победата с 2:1 в последното дерби той се заяде с „армейците, като заяви: "Те не са много ЦСКА, а "Литекс" сме си ги били". Изглежда обаче, че „синият“ наставник вече е преосмислил позицията си.

Той обяви, че целите пред клуба не могат да са свързани само с това „“сините“ да са пред ЦСКА и „Левски“ трябва да се интересува от печелене на трофеи.

"За мен не е нормално "Левски" да има за цел да е пред някой отбор в класирането. Може да имаме цели като титли, купи, влизане в Шампионска лига или Лига Европа. Но да си пред някой си... какво, ако си шести пред седмия?"

Той разкри, че на облечен режим са Веселин Минев и Яблонски, но ще се включат към тренировките преди двубоя. Наставникът не подмина и темата с младия и неопитен Станислав Ивано и евентуалното му участие в дербито.

„Станислав Иванов вече има мачове. Няма от какво да се притеснява, ако излезе титуляр в събота. Важното е да показва постоянство““

Относно очакванията си за двубоя Митов сподели, че трудно може да има изненади и не притеснява от съдията в срещата.

"Познаваме се много добре двата отбора и трудно можем да се изненадаме. Не се притеснявам от съдията, виждате какви грешки правят реферите. Не вярвам да са умишлени", коментира още Митов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама